Verificarea identităţii pe Facebook dacă vrei să laşi comentarii

Ar fi cel mai benefic lucru pe care l-ar face Facebook-ul, de când există el. Dacă vrei să postezi comentarii, desigur. Dacă nu vrei, să fii sănătos în continuare.

Văd în ultima vreme din ce în ce mai mulţi dătători cu părerea, care te învaţă ei cum au descoperit sensul vieţii într-o pauză de Candy Crush sau Farmville. Au făcut între 5 şi 10 plozi, au impresia că făcutul de copii e o ştiinţă şi nu o activitate pe care o poate face orice prost, şi simt o nevoie imperioasă să-ţi transmită şi ţie din învăţăturile lor. Asta în cazul ideal. Pentru că de cele mai multe ori vor doar să te scuipe în suflet şi să te înjure virtual.

Prin urmare, o verificare din partea Facebook-ului, unde să fii obligat să-ţi validezi identitatea prin punerea unei poze de profil cu mufa ta înainte să poţi lăsa comentarii, mi se pare soluţia cea mai bună. Ba chiar aş putea să plusez şi cu verificarea vârstei, pentru că sunt şi o grămadă de şobolani care nici măcar n-ar avea carte de identitate pe care s-o modifice în Photoshop ca să treacă de sistem.

Nu e o problemă că-şi dau cu părerea. M-am născut cu o durere în c…ot nativă, care mă face să fiu destul de indiferent la chestii de genu’. Dar în acelaşi timp am şi o naivitate de copil copac, pentru că de cele mai multe ori le intru în joc atunci când mă trezesc cu un comentariu de-al lor care mă vizează în mod direct. Şi încerc să şi aflu “de ce” gândesc ei aşa. Şi chiar n-aş mai vrea să port o discuţie în contradictoriu de vreo jumătate de oră – o oră cu un copac, o maşină sau un fluture, mai ales când discuţiile alea implică şi înjurături şi flegme cibernetice. Dacă tot sunteţi părerologi de meserie, măcar asumaţi-vă o identitate. 🙂

Default image
LicaMihai
Textele pe care le-ai vazut sau urmeaza sa le vezi pe site-ul asta se incadreaza la categoria “pareri personale”. Fiind pareri ce-mi apartin, nu esti obligat sa le iei in considerare si mai ales, sa tii cont de ele. Daca te simti intr-un fel ofensat de spusele sau de scrisele mele si primul gand pe care il ai e “ba, io-l omor pe fraieru’ asta”, esti rugat sa inchizi pagina si sa pleci la fel de magistral cum ai venit. De cele mai multe ori, nu am nicio expertiza care sa-mi argumenteze vorbele, si uneori, nici (toate) cunostintele necesare incat sa pot fi luat in considerare ca fiind o persoana cu o parere veridica sau general valabila in legatura cu subiectul respectiv. Nu vreau sa fiu luat nici ca o sursa de informatie. Internetul e mare, glorie lui, asa ca educati-va cum se cuvine si de UNDE se cuvine.
Articles: 30