Cine e Mihai

Ai intrat pe pagina asta pentru ca ai vrut sa afli "cine e acest Mihai". Buna intrebare. Atat de buna, incat incerc sa imi raspund singur la ea de vreo 28 de ani, de cand "mi-am dat mama jos" (sau de cand m-am nascut, pentru cei care nu au un umor la fel de ciudat ca si al meu).
Credit foto: Spiridonica Andrei

Deci cine e acest mihai?

Inca nu am aflat,
dar uite ce stiu pana acum.

#1

M-am nascut intr-un orasel numit Dragasani,
mutandu-ma apoi in celalalt colt al tarii, in Piatra Neamt.
Si desi ai fi tentat sa crezi asta, n-am plecat de acolo ca sa scap de olteni. Ar fi si destul de greu sa fac asta, avand in vedere ca sunt un hibrid de oltean-moldovean cu accent de bucurestean. Sau mai bine zis fara accent (fapt pentru care am fost “bully-nguit” mereu la scoala de bunii mei colegi moldoveni).

#2

Imi place sportul inca de cand eram mic si n-aveam habar ce inseamna asta, cata munca si cate sacrificii implica.
Long story short, am practicat fotbal in copilarie, am absolvit Liceul cu Program Sportiv Piatra Neamt, trei ani mai tarziu Universitatea Ovidius din Constanta, terminand cu un MSc in Sports Coaching la Leeds Beckett University, UK. Mai multe pe subiectul asta, in articolele de pe blog.

#3

Am invatat ce e ala internet prin anul 2006, cand mama mi-a cumparat primul meu calculator.
Bineinteles, primul lucru pe care l-am facut a fost un cont de Yahoo Messenger si singurul nickname pe care capul meu a putut sa il nascoceasca la varsta aia a fost “Misulik” (o combinatie dintre numele meu de familie + forma de alint “misu”, misu + lica hahaha v-ati prins? Nu? Ok…) Pe cat a fost de penibil, pe atat de mult l-am si folosit, asa ca multa vreme am fost cunoscut in mediul online ca si Misulik.

Cine e acest mihai? – THE PREQUEL

Deci… Cine e Mihai?

Daca esti un fan al serialelor, e foarte probabil sa fi vazut, la un moment dat, “Traducerea si adaptarea: Misulik”, pentru ca am facut si asta o buna perioada de timp. In acelasi timp, eram si editor in cadrul comunitatii TvBlog Romania, care din pacate si-a vazut sfarsitul acum cativa ani (I cry evritim).

Daca ai rezistat sa citesti pana aici, iti foarte multumesc. Si lasand gluma la o parte, o sa concluzionez prin a spune ca sunt un capricorn visator, imi place sa iubesc la nebunie si sa pretuiesc orice amintire pe care mi-o fac. Sunt o multitudine de ganduri si idei, unele venite dintr-un sambure de fericire, altele venite dintr-un sambure de depresie. O parte din gandurile astea le vei gasi si aici, transpuse in cuvinte, pasaje sau mici idei. Idei pe care sper sa le citesti cu drag si poate, sa inveti ceva din ele, daca e cazul.

A, era sa uit, inca ceva:

Textele pe care le-ai vazut sau urmeaza sa le vezi pe site-ul asta se incadreaza la categoria “pareri personale”. Fiind pareri ce-mi apartin, nu esti obligat sa le iei in considerare si mai ales, sa tii cont de ele.

Daca te simti intr-un fel ofensat de spusele sau de scrisele mele si primul gand pe care il ai e “ba, io-l omor pe fraieru’ asta”, esti rugat sa inchizi pagina si sa pleci la fel de magistral cum ai venit.

De cele mai multe ori, nu am nicio expertiza care sa-mi argumenteze vorbele, si uneori, nici (toate) cunostintele necesare incat sa pot fi luat in considerare ca fiind o persoana cu o parere veridica sau general valabila in legatura cu subiectul respectiv.

PS la PS: Nu vreau sa fiu luat nici ca o sursa de informatie. Internetul e mare, glorie lui, asa ca educati-va cum se cuvine si de UNDE se cuvine.

LICA ADRIAN-MIHAI

Contacteaza-ma si hai sa vorbim despre proiectele tale.

HOBBY

Fotografia

Dupa cum am mentionat si pe prima pagina, fotografia este una dintre pasiunile descoperite recent de catre mine. Am fost direct influentat de unul dintre cei mai buni prieteni, care face asta de cand eram amandoi in perioada liceului, si care m-a facut sa indragesc conceptul de arta vizuala si tot ce tine de ea. Fara un echipament foarte scump sau foarte profi, dar totusi decent, am inceput sa am o atractie catre fotografiile de tip portret (si nu numai). Asadar, daca ai un eveniment privat in viata ta sau a firmei tale si iti place ceea ce o sa vezi mai jos, sunt gata sa te ajut. Tot ce trebuie sa faci este sa folosesti formularul de contact si sa imi dai mai multe detalii despre evenimentul in cauza.

SFARSHAT

Cam atat a vrut creierul sa scrie despre mine. Atat s-a putut. Mersi ca ai citit pana aici, te astept si pe celelalte sectiuni de pe website.